Din kurv

Trustpilot - DKFlag

Lokalt i hele Danmark

Vask af flagstænger

Er din flagstang klar til sæsonen? Efter en lang og fugtig vinter med mørke og masser af regn og slud er flagstangen nok blevet grøn af alger og skidt. Det ser trælst ud, både i haven, og ikke mindst foran firmaets bygninger når logoflaget eller dannebrog går til tops. Det er heldigvis ikke svært selv at rengøre en flagstang – med det korrekte værktøj vel og mærke…

Flagstangsvasker til private og erhverv

Med vores flagstangsvasker bliver det ikke nemmere at gøre flagstangen klar til sæsonen. Flagstænger har en tendens til, at skidt og snavs og ikke mindst alger sætter sig på stangen over vintermånederne, hvilket resulterer i et trist, slidt udtryk, som man ikke ønsker på vigtige flagdage eller foran sit firma.

Vores flagstangsvasker er yderst smart, og den sparer dig besværet med at lægge den grønne algebefængte og beskidte flagstang ned – rengøringen er lige så enkel som at hejse flaget!

Selve vasken foregår ved, at flagstangsvaskeren monteres omkring flagstangen og trækkes op og ned med flaglinen – der monteres vandslange eller en 5 liters tryksprøjte.

Vasken kan med fordel gentages, indtil alle alger og snavs er vasket af.

Køb flagstangsvaskeren direkte i webshoppen

Du finder flagstangsvaskeren lige her i vores webshop.