Din kurv

Trustpilot - DKFlag

Lokalt i hele Danmark

Vores betingelser og vilkår

DKFlag ApS
Mads Clausens Vej 24
9800 Hjørring
CVR 35230238
TLF. 88626330
Mail: info@dkflag.dk

Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til DKFlag ApS webshop afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“DKFlag ApS webshop” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På DKFlag ApS webshop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Nordjysk Flagstang ApS webshop via info@dkflag.dk

Priser:

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. 25% moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på DKFlag ApS webshop er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Nordjysk Flagstang ApS webshop udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til DKFlag ApS webshop om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og DKFlag ApS webshop er først indgået, når Nordjysk Flagstang ApS webshop ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra DKFlag ApS webshop , Vælger du at modtagen varen med efterkrav betales beløbet ved modtagelse af varen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

DKFlag webshop yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til DKFlag ApS webshop i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til DKFlag ApS webshop inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

DKFlag ApS webshop har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for DKFlag ApS webshop’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og DKFlag ApS webshop.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for DKFlag ApS webshop’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
DKFlag ApS webshop afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden DKFlag ApS webshop, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler DKFlag ApS webshop det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANKO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Postnord – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjern salg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

DKFlag ApS webshop forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 14 dage, dog kan forekomme længere leveringstid i højsæsonen samt ferietid. Leveringstid af flag og tilbehør 7 dage.

Misbrug:

Misbrug af DKFlag ApS webshop medføre til politianmeldelse.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation