DANSK KVALITET – NORDJYSK SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

Flagstænger

 

Vi danskere har en lang række fantastiske traditioner, som gør, at vi adskiller os fra andre folkefærd verden over. En af de mest udprægede er vores tradition for at flage så ofte som muligt. Mens andre lande primært viser deres flag på offentlige institutioner, kan man i Danmark se Dannebrog flagre fra flagstænger i praktisk talt hver eneste have landet over.

Har du endnu ikke en flagstang i din have? Så er du kommet til det rette sted. Her hos DK Flag har vi et bredt udvalg af flagstænger med 10 års garanti. Derudover byder vi på professionel levering og montering – varetaget af vores dygtige montører, som kører land og rige rundt.

BEMÆRK – Dansk produceret glasfiberflagstænger med 10 års garanti. Levering og montering i Danmark – professionelle montører.

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Derfor bør en flagstang i glasfiber være at foretrække

Er du på udkig efter en flagstang, vil du muligvis vide, at du har en række forskellige muligheder. Flagstænger kan nemlig fås i flere forskellige materialer. De mest populære er flagstænger i glasfiber, i træ og i metal.

Mange mener, at træ er det eneste rigtige valg, men der findes også andre glimrende alternativer. For mens træ er det materiale, man oprindeligt benyttede, så er det både tungt, og der er risiko for, at der opstår revner i stangen. Samtidig er det et større arbejde at rengøre og vedligeholde den.

Vælger man i stedet en flagstang i glasfiber, har det en lang række fordele. Som regel kommer glasfiber flagstænger med et såkaldt vippebeslag, hvilket betyder, at den er nem at lægge ned. Den holder farven bedre og skal derfor ikke males lige så ofte (hvis den overhovedet skal males). Og endelig kan den rengøres med en våd klud og sæbevand.

Det er altså noget nemmere at vedligeholde en flagstang i glasfiber. Samtidig kommer alle vores dansk producerede flagstænger i glasfiber med 10 års garanti. Det er uden tvivl den mest bekvemme og pæneste løsning over tid.

Spar penge på flagstænger online
Flagstænger hører nok til den kategori af produkter, som de færreste ville overveje at købe online – fordi, hvordan fungerer det lige? Men det er slet ikke så kompliceret og besværligt, som man måske har gået og frygtet.

Når du bestiller en flagstang online hos os, så leverer og monterer vi i hele Danmark. Ikke nok med, at du får professionelle montører ud, så kan du ovenikøbet også spare penge på flagstænger, når du køber dem online.

Som det gør sig gældende inden for mange brancher, er online salg en måde at holde omkostningerne nede på for virksomhederne, inkl. vores virksomhed. Der skal ikke betales leje til dyre butikslokaler, der skal ikke være et stort hold af butiksansatte, og der er ingen mellemmænd, der skal tjene en stor profit. Alt dette kommer vores kunder til gode, da vi kan tilbyde billige flagstænger online.

Tips til at vælge den rette flagstang
Når man skal vælge flagstang, er det vigtigt, at man vælger den rette. Derfor får du her en række gode råd til, hvilken flagstang du skal vælge:

  • Flagstangen skal være så høj, at hele Dannebrog er fri af ryggen på husets tag og grundens højeste beplantning
  • For mindst vedligehold; vælg en flagstang i glasfiber
  • Overvej en sokkel med vippebeslag for nemt at kunne lægge flagstangen ned

Har du disse in mente, er det forhåbentlig nemmere at vælge din kommende flagstang.