Din kurv

Trustpilot - DKFlag

Lokalt i hele Danmark

Vi skaber synlighed for

Virksomheder i hele Danmark

Mere end 25 års erfaring

DKFlag.dk, en danskejet virksomhed med mere end 25 år erfaring inden for produktion og salg af logoflag, reklamebannere, facadesystemer, flagstænger samt display systemer.

Individuelle kunder og budskaber

Alle kunder er individuelle, og ligeledes er budskabet som skal bringes. Vi bestræber os på at opfylde præcis dine behov og med vores baggrund samt erfaring kan vi rådgive dig i den rigtige retning.

Kontakt os for et tilbud

Vi har mange års erfaring inden for serigrafi tryk og digital print. Som samarbejdspartner sætter vi kvalitet og leveringssikkerhed i højsæde. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for et godt tilbud.

Beachflag - DKFlag

Beachflag

Beachflag med tryk er det oplagte valg, når man skal tiltrække opmærksomhed til forskellige udendørs arrangementer. Hos DKFlag har i mulighed for at få designet jeres egne reklameflag, uanset det vedrører en bestemt kampagne, et produkt, en service eller generelt bare jeres virksomhed.

Flex display - Dame

Flex display

FLEX-display viser reklamebudskabet uden at stjæle opmærksomheden. Minimal opsætningstid, maksimal funktionalitet og opsigtsvækkende kommunikation. FLEX-display er det ideelle produkt – hvis du ønsker at skabe en reklamekampagne af høj kvalitet med maksimalt udbytte.

Indendørsbannere

Indendørs banner

Indendørs bannere med tryk anvendes til udsmykning af din butik eller showroom. Banneret giver mulighed for at promovere din virksomheds produkter eller budskaber. Banneret giver også et godt blikfang ved fx kampagner.

Logo falg - Jysk sengetøjslager

Logo flag

Hos DKFlag har vi mange års erfaring med at levere flag med logo til virksomheder. Logo flag er en oplagt måde skabe blikfang for virksomheder. Vi tilbyder flag i den traditionelle form samt højkantsflag. Derudover tilbyder vi flere forskellige størrelser af reklameflag. Vi står altid klar til at vejlede jer til at udvælge den bedste løsning.

Mega banner - Spar 50 procent

Megabanner

Print til MEGA bannere produceres på printere, der kan printe op til 5,0 m i bredden og i uendelige længder.
DKFlag har et produktionsapparat der muliggør, at producere facade bannere i alle størrelser og i et stykke.
Vi printer på mange forskellige materialer – de mest anvendte er PVC MESH, PVC, Polyester dug 220 gr. og PVC BLOCKOUT (print af to ens eller forskellige motiver på begge sider af banneret).

Logomåtter

Logomåtten er en gulvmåtte, hvor DKFlag giver dig mulighed for at få din virksomhedslogo eller budskab trykt på. Vores grafiske afdeling hjælper dig gerne med det rigtige layout og budskab. Logomåtter leveres i flere formater og kvaliteter. Vores logomåtter har gummibagside samt gummikant hele vejen rundt, hvilket giver den et eksklusivt look.

Parasol - Guinness

Parasol med logo

En parasol med logo er en god og praktisk måde at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed eller produkter. Hos DKFlag tilbyder vi parasoller i både store og små oplag. Logo parasoller fås med tilt i en diameter på Ø180 cm, Ø200 cm og 300 cm. Derudover tilbyder vi også en firkantet model med målene 200×200 cm.

Pop up banner forside erhverv

Pop up banner

Bannere er en nem måde at markedsføre dit logo, dine budskaber eller dine produkter på. Ideelt til en hvilket som helst event, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Pop Up væg til messe

Pop up væg

DKFlag har et større udvalg af messe systemer og relaterede produkter. Ingen opgaver er for store eller små og vi hjælper gerne om det er en lille pop up banner væg eller en stor salgsstand, så er vi til rådighed med løsninger. Vores messediske og pop up vægge er nemme at medbringe og hurtige at sætte op på diverse lokationer.

Roll up bannere - dyr

Roll up

Roll up bannere er en god mulighed for at skabe mere synlighed og for at tydeliggøre forskellige budskaber som virksomhed. De er også med til at skabe et professionelt udtryk.

Udendørs banner skov

Udendørs banner

Udendørs bannere er velegnede til ophæng på stilladser, afspærringer ved sportsevents, facader og ved tankstationer. Banneret er med til at synliggøre dit firma, dine produkter eller dit budskab til forbipasserende.

Byggeskilte

DKFlag kan levere bygepladsskilte i alle formater og til ethvert formål. Vi leverer til entreprenører, boligforeningen, detailhandlen samt private erhvervsdrivende.