DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

REKLAMEFLAG 

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Reklameflag af høj kvalitet

Reklameflag er en oplagt måde at skabe blikfang på. DK Flag har mange års erfaring med at levere flag til virksomheder. Vi leverer flag i flere forskellige størrelser, så I kan få lige præcis det I har behov for. Vi leverer både flag i den traditionelle flag model, men også højkantsflag.

Vi anvender de nyeste produktionsmetoder, der er tilgængelige inden for digital print og serigrafi tryk. Flagets farver og grafik står skarpt og med høj lysægthed og intensitet. Vi trykker med vandbaserede og miljøvenlige farver i CMYK efter Pantone skalaen.

Logoflag 6
Logoflag4
Logoflag 1

Reklameflag – Design jeres eget
Hos DK Flag har I mulighed for at designe jeres eget reklameflag. Vi har et bredt udvalg af flag og tilbyder flere forskellige størrelser og forskelligt materiale, og f.eks. også logo flag.

Flagene syes med dobbelt sytråd langs siderne samt forstærket nylon linning. I toppen og bunden af flaget sidder en flagclips, hvortil flaglinen fastgøres.

Ved højkantflag isættes ekstra flagclips i linningen for hver meter, derved står flaget pænt ind til flagstangen.

Gratis layout design
Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo-og reklamer filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres reklamebannere og fremsender layout uden beregning.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder også kort leveringstid. Hvis I er i tvivl om hvilke reklameflag, der ville passe bedst til jeres behov, så giv os et kald.