DANSK PRODUCERET FLAGSTÆNGER                    

10 ÅRS GARANTI

Tilbud på flagstang

Tilbud på flagstang

Hos DK Flag har vi mere end 25 års erfaring med salg og montering af flagstænger til både private og erhverv.

Vi har ofte tilbud på vores mest populære længder – både med og uden montering – så er du på jagt efter et godt tilbud på din nye flagstang, så er du kommet til den rette forhandler.

Vi leverer og monterer i hele Danmark, og vores flagstænger er ligeledes produceret i Danmark, hvilket sikrer den bedste kvalitet.

Tilbud på flagstænger til private og erhverv

Vores flagstænger spænder fra 6 meter til 12 meter, og er udelukkende lavet af glasfiber. Du kan vælge at købe vores flagstænger enkeltvis eller med tilhørende vippebeslag eller betonstøtte. Ligeledes kan du også vælge den nemme løsning, hvor vi leverer og monterer flagstangen for dig – Vi monterer også vippebeslag eller betonstøtte for dig.

Du finder vores forskellige pakker til private her:
Flagstænger med vippebeslag inkl. montering
Flagstænger med betonstøtte inkl. montering
Flagstænger med vippebeslag uden montering
Flagstænger med betonstøtte uden montering
Flagstænger uden vippebeslag eller betonstøtte.

Har du en virksomhed, kan vi også hjælpe med en specieløsning såsom Logoflag, Beachflag, Flexdisplay, Megabannere, parasoller med logo, popup bannere, roll up bannere samt udendørsbannere og byggeskilte.

Tilbehør til flagstænger

Vi forhandler også et bredt udvalg af Dannebrogsflag, Dannebrgosvimpler, Dannebrogstander samt tilbehør såsom Flagclips, rødknop og spændebeslag.

Kontakt DK Flag

Har du spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på chatten eller over telefonen. Du finder vores kontaktinformationer og åbningstider i bunden af websiden.