DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

ROLL UP 

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Roll up – design jeres egne bannere

Roll up bannere er en god mulighed for at skabe mere synlighed og for at tydeliggøre forskellige budskaber som virksomhed. De er også med til at skabe et professionelt udtryk.

De er lette at tage med på farten og kan anvendes til konferencer, foredrag eller måske til et partnermøde. Mulighederne er mange, og sammen kan vi skabe præcis den roll up I har behov for.

Det en oplagt mulighed for virksomheder at vise produkter, services, slogans, eller andet. Vi hjælpe med at tilpasse et design ud fra jeres ønsker og behov. Der er altså mulighed for alt fra helt enkle til nogle med et informativt fokus.

Vores roll up bannere er velegnede til indendørs brug. Systemet er nemt og hurtigt at opstille, samtidig med at det står stabilt. På den måde kan I holde fokus på kunderne, uden pludselig at få et banner i nakken.

Derudover medfølger der en praktisk bæretaske, der gør det let og bekvemmeligt at transportere dem.

Roll-up - Østjydsk bank
Roll-up 1

Lad os lave et god tilbud

Roll up størrelser
DK Flag tilbyder flere forskellige størrelser. Følgende størrelser er tilgængelige hos os:

85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
100 x 300 cm

Priser
Kontakt os i dag for at få et godt tilbud.Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores priser starter fra 495,-. Denne pris inkluderer et komplet sæt med roll up i størrelsen 85 x 200 cm, display med bæretaske, printet banner på 220 gr. i polyester.

Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo og reklamer filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres bannere med tryk og fremsender layout uden beregning.