DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

POP UP BANNER 

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Pop up banner med logo

Bannere er en nem måde at markedsføre dit logo, dine budskaber eller dine produkter på. Ideelt til en hvilket som helst event, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Et pop up banner giver en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. De er lette at tage med på farten og kan anvendes til mange typer events som f.eks. golf arrangementer og andre sportsbegivenheder, uanset om de finder sted i parker eller måske på stranden. De kan også bruges foran jeres butik, en pop-up butik eller en messe.

Vores reklamebannere kan bruges i mange forskellige sammengænge og er lette at tage med under armen. Der følger altid en bæretaske med i købet, når man køber pop up banner hos DK Flag.

Lad os lave et god tilbud

Pop-up banner 1
Pop-up banner 6

Forskellige størrelser og typer
Hos DK Flag lægger vi stor værdi i at møde vores kunders behov. Det betyder at vi tilbyder en bred vifte af former og størrelser på vores bannere.

Uanset størrelsen og typen, sørger vi altid for at de er lette at pakke sammen og bekvemmelige at tage med på farten. Vi holder fokus på hvor de skal bruges, og kan vejlede i forhold til om det er til indendørs eller udendørs brug.

Gratis layout design på jeres pop up banner
Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo -og reklame filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres logo flag og fremsender layout uden beregning.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder også kort leveringstid. Hvis I er i tvivl om hvilket flag med logo, der ville passe bedst til jeres behov, så giv os et kald.