DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

PARASOL MED LOGO 

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Design jeres egen parasol med logo

En parasol med logo er en god og praktisk måde at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed eller produkter.
Hos DK Flag tilbyder vi parasoller i både store og små oplag. Logo parasoller fås med tilt i en diameter på Ø180 cm, Ø200 cm og 300 cm. Derudover tilbyder vi også en firkantet model med målene 200×200 cm.

Mere om vores parasol med logo
En parasol med logo er en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. Det er en nem måde at markedsføre dit logo, dine budskaber eller dine produkter. Ideelt til en hvilket som helst event, uanset om det er indendørs eller udendørs

logoflag fleggard
logoflag

Lad os lave et god tilbud

Vores parasoller kan naturligvis lukkes sammen og er derfor lette at tage med på farten. De kan anvendes til arrangementer i parker, på stranden eller hvor jeres event nu skal finde sted. De kan også bruges foran jeres butik, en pop-up butik eller en messe.

Parasollen består af stål ribben og stålstænger i to dele. Man kan vælge mellem stofdug i 115 gr. eller 130 gr. Polyesterdug. Derudover har vores parasoller:

  • Dobbelt TILT vippe-system med flere positioner.
  • Alle metaldele er hvid pulverlakeret.
  • Rib ender i polyurethan sikkerhed lommer.
  • Inklusive nederste stang og top cap.

Gratis layout design
Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo-og reklame filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres parasol og fremsender layout uden beregning.