DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

Logo Flag 

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Flag med logo hos DK Flag.

Hos DK Flag har vi mange års erfaring med at levere flag med logo til virksomheder. Logo flag er en oplagt måde skabe blikfang for virksomheder. Vi tilbyder flag i den traditionelle form samt højkantsflag. Derudover tilbyder vi flere forskellige størrelser af reklameflag. Vi står altid klar til at vejlede jer til at udvælge den bedste løsning.

Vi har mange års erfaring og hjælper gerne med gode råd og vejledning til design, kvalitet og ikke mindst et godt tilbud.

logoflag fleggard 3
logoflag 5
Logoflag 1
logoflag fleggard 3
logoflag 5
Logoflag 1

Lad os lave et god tilbud

Logo flag – Stofkvalitet og holdbarhed
Hos DK Flag har vi stort fokus på kvaliteten. Vi tilbyder nedenstående materialer. Begge typer er gode valg, men alt efter formålet kan den ene være mere fordelagtig end den anden.

  • Spunden polyester 160 gr/m2. Den mest slidestærke kvalitet på markedet. Holdbarhed 4-6 måneder ved konstant flagning.
  • Knitted polyester 120 gr/m2. holdbarhed 2-4 måneder ved konstant flagning.

Vi benytter en moderne trykteknik og anvender de nyeste produktionsmetoder, der er tilgængelige inden for digital print og serigrafi tryk. Logo flagets farver og grafik står skarpt og med høj lysægthed og intensitet. Vi trykker med vandbaserede og miljøvenlige farver i CMYK efter Pantone skalaen.

Vores flag med logo syes med dobbelt sytråd langs siderne samt forstærket nylon linning. I toppen og bunden af flaget sidder flagclips, hvortil flaglinen fastgøres. Ved højkantsflag isættes ekstra flagclips i linningen for hver meter, derved står flaget pænt ind til flagstangen.

Gratis layout design på dit flag med logo
Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo og reklame filer til layout@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres logo flag og fremsender layout uden beregning.

Vi hjælper gerne med layout design på dit flag med logo. Pris på layout fra 250,00 kr. ex. moms .

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder også kort leveringstid. Hvis I er i tvivl om hvilket flag med logo, der ville passe bedst til jeres behov, så giv os et kald.​