DANSK KVALITET – LANDSDÆKKENDE SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

FLEX DISPLAY 

E-mail til cc@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Flex Display.

FLEX-display viser reklamebudskabet uden at stjæle opmærksomheden. Minimal opsætningstid, maksimal funktionalitet og opsigtsvækkende kommunikation. FLEX-display er det ideelle produkt – hvis du ønsker at skabe en reklamekampagne af høj kvalitet med maksimalt udbytte.

Systemet er fuldstændig modulært, og det eloxerede aluminium giver det et elegant look i ethvert miljø. FLEX-display giver masser af muligheder for at sammensætte displays, og kan tilpasses alle typer af indendørs medier.

Lad os lave et god tilbud

3D img
Flex S 003
Flex S 007

Dobbeltfods-system
Dobbeltfods-systemet passer til bannere fra 65 – 120 cm.

I dette eksempel er dobbeltfoden udstyret med to teleskopstænger, så du kan bruge bannere i forskellige højder fra 135 til 245 cm. Snap-lock profilerne gør det let at udskifte banneret, når du har brug for det.

To XL dobbeltfødder
To XL dobbeltfødder passer til bannere op til 302 cm. I dette eksempel er XL dobbeltfødderne udstyret med teleskopstænger, så du kan bruge bannere i forskellige højder.

Snap-lock profilerne gør det let at udskifte banneret, når du har brug for det. Hele systemet passer i to 160 cm lange tasker og vejer 8 kg.