DANSK KVALITET – VI LEVERER OG MONTERER I HELE LANDET

10 ÅRS GARANTI

Fragt og levering

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Levering af flagstænger

Vi leverer kun til brofaste øer. Flagstænger leveres af vores egne montører. Du behøver ikke være hjemme ved levering, vi lægger flagstangen på din grund og tilbehøret i garage/carport eller lignende.

Leveringstid flagstænger

2-14 arbejdsdage, dog kan der på opsætning af flagstænger være lidt længere leveringstid, samt i højsæson (april til juni).
Såfremt du har specielle ønsker til levering bedes du kontakte os, vi forsøger gerne at imødese specielle ønsker.

Post forsendelse

Forsendelse af varer sker med fragtfirma eller Post Danmark. Forsendelsesomkostninger pålægges varen afhængig af varens vægt.

Op til 5 kg. kr. 85,00 inklusiv moms

Fra 6 til 10 kg. kr. 110,00 inklusiv moms

Fra 11 til 21 kg. kr. 138,00 inklusiv moms

Fra 21 til 31 kg. kr. 175,00 inklusiv moms

Afsendelse af breve og pakker sker hver tirsdag og torsdag, såfremt du har ønsker om hurtigere levering efterfølges de gerne – venligst kontakt os eller skriv en besked under notat feltet når du bestiller i web-shoppen.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret/returret fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse: DK FLAG ApS, Mads Clausensvej 24, 9800 Hjørring, senest den 14. dage efter modtagelsen.

Når du sender varen tilbage, skal den være i samme stand, som da du modtog den.
Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto.

Fejllevering og defekte varer: Skulle der imod forventning blive fremsendt en forkert eller defekt vare, bedes du orientere os pr. e-mail hurtigst muligt om hvori fejlen/defekten består. (Af e-mail skal Deres ordrenr. fremgå).

Risikoens overgang og levering.

1. Levering sker fra DK FLAGs adresse, uanset om DK FLAG ved egne folk eller ved tredjemand bringer det solgte til køber.

2. Levering af det solgte og montering af flagstænger foretages hurtigst muligt eller i henhold til særskilt aftale, der så fremgår af ordrebekræftelsen.

3. Såfremt DK FLAG kan forudse forsinkelse er DK FLAG forpligtet til at give køber besked herom.

4. En udskydelse af leveringstiden med op til 14 dage på grund af sælgers forhold betragtes som rettidig levering, uden at køber af den grund kan udøve nogen beføjelser over for køber.

5. I tilfælde af yderligere udskydelse af leveringstiden er køber berettiget til at hæve handlen. Herudover kan køber ikke gøre misligholdelsesbeføjelser gældende over for DK FLAG.

Reklamation og mangler

1. Straks ved modtagelsen skal køber undersøge det købte og sikre sig, at det er i overensstemmelse med aftalen.

2. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel ved varen eller det udførte arbejde skal dette ske skriftligt over for DK FLAG seneste 14 dage efter varens modtagelse og monteringens udførelse med angivelse af, hvori manglen består.

3. Såfremt en reklamation tages til efterretning træffer DK FLAG beslutning om, hvorvidt der skal foretages omlevering, reparation og afhjælpning eller en kombination heraf.

4. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget en mangel og ikke reklamerer som anført, kan han ikke senere gøre manglen gældende.

5. Såfremt køber har foretaget indgreb eller forandringer i det købte kan køber ikke rette nogen form for misligholdelsesbeføjelser overfor DK FLAG.

6. Det anbefales at nedtage flag inden der er risiko for hård kuling (vindstyrke 17-21 m/s) og at lægge flagstangen ned inden der er risiko for storm (vindstyrke 24-28 m/s). Sælger påtager sig intet ansvar for skader der opstår som følge af, at disse anbefalinger ikke følges.

7. Ved montering af flagstænger, herunder beslag og stolper hertil, har køber det fulde ansvar og den fulde risiko for jordbundens beskaffenhed, herunder for om jordbunden er egnet til opsætning af en flagstang. Opsætningsprisen er afgivet under forudsætning af, at opsætningen skal foretages i almindelige jordbundsforhold. Dvs. der må ikke være kabler, trærødder, flisebelægning eller lignende. Desuden skal opsætningsstedet være markeret forud for montørens besøg. Evt. overskydende jord sørger kunden selv for at komme af med.