DANSK PRODUCERET FLAGSTÆNGER                    

10 ÅRS GARANTI

Flagstænger til erhverv

Reparation af flagstænger

Hos DK Flag er vi eksperter i flagstænger og flag til virksomheder, så lad os sørge for opsætning og vedligeholdelse af jeres flagstænger og logoflag i virksomheden – vi klarer det hele.
Vores glasfiberflagstænger går fra 6 til 12 meter, og er alle produceret i Danmark i kvalitetmateriale.

Husk at vi yder 10 års garanti på flagstængerne. Garantien gælder op til 25 m./sek. med flag, der er beregnet til flagstangstørrelsen.
Vi er ligeledes leveringsdygtige i alt det tilbehør, du skal bruge til firmaets nye flagstang; Dannebrogsflag, flag med jeres firmalogo, liner, vimpler, flagstangsvaskere osv.

Flag med firmalogo
Hvad er bedre til at skabe blikfang end et flot logoflag, som svajer foran virksomheden. Vi tilbyder både logoflag i den traditionelle form samt højkantsflag. Har du specielle ønsker, kan vi også være behjælpelig med disse.
Ønsker du hjælp til bestillingen, er du meget velkommen til at kontakte os – også hvis du ønsker pris på flag med logo til din virksomhed.
Du kan finde flere informationer om vores logoflag her.

Intet besvær – vi klarer alt!
Du kan selv vælge, om vi blot skal levere flagstang, om du ønsker flagstang, støtte og/eller vippebeslag – eller om du ønsker den store pakke, hvor vi leverer og støber vippebeslaget eller betonstøtten på det ønskede sted, monter flagstangen og hejser din virksomheds logoflag.
Vi kan levere og montere i hele Danmark, dog med et tillæg på ikke brofaste øer.

Kontakt os
Husk at vi altid sidder klar på chatten eller ved telefonen til at besvare spørgsmål. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning til netop din virksomhed.