Din kurv

Trustpilot - DKFlag

Lokalt i hele Danmark

Pop up banner

Med dit eget logo

Lad os lave et godt tilbud

Få en GRATIS og uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med den rette løsning.

Giv os et kald på 88 62 63 30

Smartet pop up bannere i alle størrelser

Bannere er en nem måde at markedsføre dit logo, dine budskaber eller dine produkter på. Ideelt til en hvilket som helst event, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Et pop up banner giver en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. De er lette at tage med på farten og kan anvendes til mange typer events som f.eks. golf arrangementer og andre sportsbegivenheder, uanset om de finder sted i parker eller måske på stranden. De kan også bruges foran jeres butik, en pop-up butik eller en messe.

Vores reklamebannere kan bruges i mange forskellige sammengænge og er lette at tage med under armen. Der følger altid en bæretaske med i købet, når man køber pop up banner hos DKFlag.

Forskellige størrelser og typer

Hos DKFlag lægger vi stor værdi i at møde vores kunders behov. Det betyder at vi tilbyder en bred vifte af former og størrelser på vores bannere.

Uanset størrelsen og typen, sørger vi altid for at de er lette at pakke sammen og bekvemmelige at tage med på farten. Vi holder fokus på hvor de skal bruges, og kan vejlede i forhold til om det er til indendørs eller udendørs brug.

Hjælp til design af jeres pop up banner

Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo -og reklame filer til info@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres logo flag.

Kontakt os i dag for at få et godt tilbud. Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder også kort leveringstid. Hvis I er i tvivl om hvilket flag med logo, der ville passe bedst til jeres behov, så giv os et kald.

Lad os tage en snak

Er der noget du er i tvivl om, så hjælper vi gerne.

Lad os tage en snak om popup banner

Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 62 63 30 eller bliv ringet op af os. Vi svarer gerne på spørgsmål og er klar på at hjælpe.

  • Hidden