Din kurv

Trustpilot - DKFlag

Lokalt i hele Danmark

Beachflag med logo og tryk

Til alle brancher

Lad os lave et godt tilbud

Få en GRATIS og uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med den rette løsning.

Giv os et kald på 88 62 63 30

Beachflag skaber synlighed

Beachflag med tryk er det oplagte valg, når man skal tiltrække opmærksomhed til forskellige udendørs arrangementer. Hos DKFlag har i mulighed for at få designet jeres egne reklameflag, uanset det vedrører en bestemt kampagne, et produkt, en service eller generelt bare jeres virksomhed.

Vi hjælper jer med design og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. DKFlag vejleder også altid gerne i forhold til størrelser og model.

Beachflag med tryk er en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. De er lette at tage med på farten og kan anvendes til arrangementer i parker, på stranden eller hvor jeres event nu skal finde sted. De kan også bruges foran jeres butik, til en udendørs pop-up butik og markering af områder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi tilbyder både flag med fod og med spyd. Derudover er de yderst lette at stille op og transportere.

Beachflag med tryk fra AVENTOS
Vi fører beachflag af mærket AVENTOS, som producerer nogle af markedets bedste og mest holdbare beach systemer. De leveres i forskellige størrelser og varianter. De har en stærk aluminiumsramme og et stofflag af høj kvalitet. De er designet til at håndtere det, til tider, ustadige danske vejr.

Derudover følger der en praktisk bæretaske, der gør dem let og bekvemmelige at transportere.

Beachflag 20 modeller

Størrelser
DKFlag tilbyder flere forskellige størrelser. Følgende størrelser er tilgængelige hos os:

Standard-Winder-Round model:
70 x 230 cm – flag 70 x 190 cm
70 x 300 cm – flag 70 x 260 cm
90 x 320 cm – flag 90 x 280 cm
90 x 415 cm – flag 90 x 375 cm
90 x 510 cm – flag 90 x 470 cm

Wing-Bow-Drop model:
60 x 200 cm – flag 60 x 160 cm
90 x 300 cm – flag 90 x 250 cm
90 x 400 cm – flag 90 x 350 cm

Hvis I er i tvivl om hvilken størrelse eller model I skal vælge, så er I altid velkommen til at give os et kald på telefon: 88 62 63 30. Vi vejleder jer gerne til at vælge den bedst mulige løsning.

Priser
Kontakt os i dag for at få et godt tilbud.Vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisen inkluderer et komplet sæt med beachflag, bæretaske, og print på flaget. Du har mulighed for at sende os en mail med dine logo og reklame filer til info@dkflag.dk. Vi hjælper med at designe jeres bannere med tryk og udarbejder layout fra 450,00.

Lad os tage en snak

Er der noget du er i tvivl om, så hjælper vi gerne.

Lad os tage en snak om beachflag

Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 62 63 30 eller bliv ringet op af os. Vi svarer gerne på spørgsmål og er klar på at hjælpe.

  • Hidden