DANSK KVALITET – NORDJYSK SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

Dannebrogsstander

 

Som en mellemting mellem et dannebrogsflag og en vimpel, er dannebrogsstanderen en oplagt ting at eje for enhver husstand med flagstang i haven. Grundet sine anderledes mål synes mange, at standeren er pænere end vimplen. Den er nemlig både bredere og kortere end en vimpel, og det er derfor et oplagt alternativ til en almindelig vimpel.

Ligesom vimplen, så må en dannebrogsstander også være hejst om natten, hvilket betyder, at man kan lade det sidde i flagstangen i løbet af sin travle hverdag. Det kræver naturligvis, at standeren er af høj kvalitet – hvilket vi naturligvis kan hjælpe med her hos DK Flag.

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Hvornår er en Dannebrogsstander praktisk?

En dannebrogsstander er praktisk til de dage, hvor det ikke giver mening at hejse det almindelige dannebrogsflag. En dannebrogsstander må nemlig være hejst både dag og nat, hvilket betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om, hvornår solen går ned. Standeren bliver derudover også set som et decideret flag – i modsætning til vimplen.

En flagstang bør altid have et flag, en stander eller en vimpel hejst, så den ikke står bar. Her er dannebrogsstanderen et godt alternativ til vimplen, da standeren er bredere og derfor minder mere om et almindeligt dannebrogsflag.

Man bør dog overveje at eje både en dannebrogsstander og en vimpel. De har hvert deres udtryk samtidig med, at det eksempelvis giver bedst mening at have vimplen hejst på dage med meget vind, mens en dannebrogsstander er perfekt til mere vindstille dage.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige Dannebrogsstander?
Overvejer du at købe en dannebrogsstander til din flagstang? Så er du ved at tage en fornuftig beslutning – du skal blot huske, at det er vigtigt at vælge den rigtige stander til lige netop din flagstang. Det kan vi naturligvis hjælpe med her hos DK Flag, og du er velkommen til at kontakte os for konkret vejledning.

Alternativt kan du følge vores lille tabel her, som giver dig en idé om, hvor stor din dannebrogsstander skal være, for at den passer til din flagstang. Tommelfingerreglen lyder, at længden på standeren skal være 1/3 af højden på flagstangen.

Højde på flagstang Størrelse på Dannebrogsstander
4 meter 100 x 40 cm
6 meter 200 x 50 cm
7 meter 250 x 50 cm
8 meter 300 x 50 cm
9 meter 350 x 50 cm
10 meter 350 x 50 cm 
11 meter 400 x 50 cm
12 meter 400 x 50 cm
14 meter 500 x 50 cm
16 meter 600 x 50 cm
18 meter 600 x 50 cm

Vi leverer dansk kvalitet og nordjysk service til alle
DK Flag specialiserer vi os i flagstænger og dertilhørende produkter af høj kvalitet. Det gælder naturligvis også vores dannebrogsstander. Den er produceret i holdbart og modstandsdygtigt materiale, som sikrer, at den holder længe.

Derudover vil vi naturligvis gerne have, at du er tilfreds med din dannebrogsstander, og vi er derfor stolte over vores nordjyske sans for service, som alle vores kunder får lov at nyde godt af. Du kontakter os blot, hvis du har det mindste spørgsmål.