DANSK KVALITET – NORDJYSK SERVICE

10 ÅRS GARANTI PÅ FLAGSTÆNGER

Dannebrogsflag

 

En af de mest unikke ting ved Danmark er vores flag. Dannebrog er et af de ældste flag i verden, og vi elsker at flage med det fra vores flagstænger. Dannebrogsflag kan naturligvis købes i adskillige størrelser, som er tilpasset flagstangens højde. Så hvad end du har en flagstang på 6 eller 12 meter, kan du købe et dannebrogsflag, der passer til lige præcis din flagstang.

Her hos DK Flag specialiserer vi os i dansk producerede flagstænger, og vi sælger derfor naturligvis også dannebrogsflag i høj kvalitet til vores kunder. Du kan se hele vores udvalg af flag nedenfor.

E-mail til info@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Værd at vide om vores udvalg af Dannebrogsflag

Hos DK Flag er vi specialister i flagstænger, der er produceret i Danmark. Ingen flagstang er meget værd uden et flag, der kan flagre på vigtige mærkedage. Derfor leverer vi naturligvis også dannebrogsflag i høj kvalitet, som er særdeles modstandsdygtige over for det danske vind og vejr.

Vores dannebrogsflag er fremstillet af polyester – stoffet er 180 gram pr. kvadratmeter. Dette er med til at give flagdugen den ultimative kvalitet og modstandsdygtighed, som nævnt ovenfor. Samtidig bliver flagene kvalitetstestet hele tre gange, inden de leveres – igen for at sikre kvaliteten og modstandsdygtigheden.

Derudover kan vi fortælle, at vores dannebrogsflag har fået syet flagclips direkte ind i kantbåndet, hvilket forlænger levetiden signifikant. Dette skyldes blandt andet de ekstra syninger, som forstærker flaget på de punkter, hvor det er under størst belastning. Slitage holdes nede takket være de forstærkede hjørner, der er syet med ekstra søm.

Den korte historie bag Dannebrog
Når man skal eje et dannebrogsflag, er det en god idé at kende historien bag. Du har sandsynligvis hørt den før, men her kommer vi med en kort genopfriskning af, hvorfor Dannebrog er det danske flag.

I 1200-tallet var danskerne på korstog i Estland med den daværende konge Valdemar 2. Sejr. Et af de helt store slag foregik ved Lyndanise, som er et område i den nordlige del af Estland. Danskerne var efter sigende hårdt presset af de estiske tropper. Men pludselig faldt et flag ned fra himlen. – Valdemar 2. Sejr greb dette og flagrede det foran sine tropper, som med ét fik ny energi og vandt slaget mod Estland.

Der er lidt usikkerhed om datoerne, og ved hvilket slag det skete, men overordnet set er man enige om, at det var sådan, at Dannebrog blev det danske flag.

Kvalitetsbevidst forhandler af Dannebrogsflag
Både flagstænger og dannebrogsflag er ting, der er under hårdt pres fra vind og vejr. Det betyder, at de skal være af høj kvalitet, så de kan holde til lidt af hvert. Derfor er det vigtigt at vælge en kvalitetsbevidst forhandler af dannebrogsflag, og flagstænger for den sags skyld, hvis man ønsker at få så meget ud af sin flagstang som muligt.

Alle vores flag er syet i en kraftig polyester dug, som bliver kvalitetstestet ad flere omgange. Samtidig er der investeret i forstærkende løsninger, som sikrer, at flaget holder længst muligt. Det betyder, at du kan købe dannebrogsflag af høj kvalitet hos DK Flag – endda til særdeles fornuftige priser.

Udforsk vores brede udvalg af dannebrogsflag her på siden.