DANSK PRODUCERET FLAGSTÆNGER                    

10 ÅRS GARANTI

Billige flagstænger

Billig flagstang

Hos DK Flag forhandler vi billige flagstænger i topkvalitet. Alle vores flagstænger er lavet i glasfiber og produceret i Danmark, hvilket sikrer den bedste, ensartede kvalitet.

Så mangler du en flagstang i din have eller foran virksomheden, er du kommet til rette sted. Vores brede udvalg i billige flagstænger spænder fra 6 meter til 12 meters længde, og vi kan levere både Dannebrogsflag og logoflag til virksomheder i passende længder til alle vores flagstænger.

DK Flag giver 10 års garanti på flagstænger, og garantien gælder op til 25 m./sek. med flag, der er beregnet til flagstangstørrelsen.

Vi klarer alt

Hos DK Flag kan du få det, stort set som du vil have det. Du kan nøjes med blot at købe flagstangen eller vælge en af vores pakkeløsninger, hvor du kan vælge mellem flagstang, betonstøtte eller vippebeslag – eller købe hele pakken inkl. montering.

Du finder vores pakker her:
Flagstænger med vippebeslag inkl. montering
Flagstænger med betonstøtte inkl. montering
Flagstænger med vippebeslag uden montering
Flagstænger med betonstøtte uden montering
Flagstænger uden vippebeslag eller betonstøtte

Tilbehør til flagstænger

Tilbehør kommer du heller ikke til at gå ned på, da vi fører et bredt udvalg i tilbehør såsom Dannebrogsflag, Dannebrogsvimpler, Dannebrogstander samt andet tilbehør som Flagclips, rødknop, liner og spændebeslag og sågar den populære flagstangsvasker.

Kontakt DK Flag

Skulle der opstå spørgsmål, sidder vi altid klar på chatten eller ved telefonen til at tage imod dig – Du finder vores kontaktinformationer og åbningstider nederst på websiden.