E-mail til jj@dkflag.dk eller ring på tlf.: 88626330 ved spørgsmål.

Beachflag 

Beachflag med tryk fra DK Flag

Beachflag med tryk er det oplagte valg, når man skal tiltrække opmærksomhed til forskellige udendørs arrangementer. Hos DK Flag har i mulighed for at få designet jeres egne reklameflag, uanset det vedrører en bestemt kampagne, et produkt, en service eller generelt bare jeres virksomhed.
Vi hjælper jer med design og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. DK Flag vejleder også altid gerne i forhold til størrelser og model.
Beachflag med tryk er en god mulighed for at skabe mere synlighed samtidig med at I skaber et professionelt udtryk som virksomhed. De er lette at tage med på farten og kan anvendes til arrangementer i parker, på stranden eller hvor jeres event nu skal finde sted. De kan også bruges foran jeres butik, til en udendørs pop-up butik og markering af områder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Vi tilbyder både flag med fod og med spyd. Derudover er de yderst lette at stille op og transportere.

Beachflag med tryk fra AVENTOS
Vi fører beachflag af mærket AVENTOS, som producerer nogle af markedets bedste og mest holdbare beach systemer. De leveres i forskellige størrelser og varianter. De har en stærk aluminiumsramme og et stofflag af høj kvalitet. De er designet til at håndtere det, til tider, ustadige danske vejr.
Derudover følger der en praktisk bæretaske, der gør dem let og bekvemmelige at transportere.

Beachflag 20 modeller